Fam Enqvist

Åsa Enqvist

Som är den drivande i företaget. Har hållit på med hästar sen barnsben. Född och uppvuxen i Norrbotten, närmare bestämt: Kalix.

Gick Djurvårdarlinjen i Hudiksvall och blev sedan kvar. Har arbetat som ridinstruktör sedan 1991 med ett avhopp 95-96 då hon jobbade i Stockholm på Hogsta, med Eva Perninges hästar som hästskötare.

Blev ridskolechef år 2000 på Gnarps Ridklubb och arbetade där i 5 år. Arbetar nu som C-tränare i Dressyr inom företaget. Har utbildat ett flertal elever och hästar upp till Svår dressyr.
Har för närvarande en häst, Chadon. Chadon kommer att debutera Grand Prix denna tävlingssäsong 2019.


Åsa inspireras av ryttare så som Anky van Grunsven och Mattias Jansson.

Lars Enqvist

Åsas man. Sköter allt administrativt inom företaget och arbetar till vardags på Goodtech i Hudiksvall med automation, med andra ord så gillar han datorer.

Innan han träffade Åsa hade han många järn i elden, klättrade, körde motorcykel, spelade musik, åkte skidor, ja, allt som kunde förgylla ens tillvaro. Nu får han roa sig med att renovera huset, släppa in och ut hästar, mocka, ja, allt ni vet som förgyller en hästmänniskas tillvaro.

Förutom att han är duktig på datorer så är han otroligt händig med hammare och spik.

Julia Enqvist

Den äldsta dottern i huset, Julia är 11 år gammal och har ridit sen hon var 2 år och fick sin första ponny (Mimmi) när hon var 4 år gammal.

Just nu har hon ingen ponny tyvärr, men vi ska skaffa någon ponny på foder åt henne för vi är osäker på hur lång hon kommer bli, i och med att hon växte 10 cm i somras.

Hon tycker om hästar, ligga i soffan & titta på tv och gå runt med lillasyster Frida.

Hampus Enqvist

Sonen i familjen. Är 8 år gammal, tycker om tv-spel och datorer. Pappa hoppas på att han vill ha en motorcykel så småningom.

Tycker om att spela tv-spel, titta på tv och titta på datorn. Han spelar ishockey på vintern, och tycker väldigt mycket om innebandy och att hoppa studsmatta.

Frida Enqvist

Den yngsta dottern i huset. Föddes 4 mars 2014.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.05 | 07:24

Hejsan. Jag är intresserad av Saracens örter. Vart ser jag priser? Öppettider?

Med vänlig hälsning, Maria Mård

...
16.02 | 21:58

Vad underbara ni är.

...
08.02 | 21:54
Om oss har mottagit 2
09.07 | 21:28
Hem har mottagit 6
Du gillar den här sidan